Bel ons gerust op 085-1300560 Contact

Administratieve dienstverlening

Voor ons staat u als klant bij het voeren van de boekhouding centraal. Als u een branche-specifiek pakket wenst, denken wij daar in met u mee. Wilt u bijvoorbeeld de facturering en de betalingen zelf doen en de overige administratieve taken uitbesteden, bij ons kan dat! Het is belangrijk dat u met een softwarepakket werkt waar u goed mee uit de voeten kunt als u zelf (een deel) van uw administratie wilt voeren. Wij ondersteunen Minox, Unit4, Exact, e-Boekhouden, Twinfield, Snelstart, etc.
Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze medewerkers hebben 15 tot 30 jaar werkervaring opgedaan bij verschillende mkb-bedrijven vanuit de rol als cliëntadviseur of boekhouder. Samen zorgen we er voor dat uw boekhouding staat als een huis!
Wilt u de boekhouding helemaal uitbesteden? Bij ons kan dat. Voor uiteenlopende bedrijven verzorgen wij de financiële administratie. Voor de administraties die wij als kantoor verzorgen gebruiken wij Minox Online (www.minox.nl). Met Minox kunt u zelf bepalen in welke mate u uw administratie automatisch voert. Van het digitaal insturen en automatisch boeken (via UBL of PDF) van inkoopfacturen, het automatisch verwerken van bankmutaties, of het betalen van openstaande facturen via uw mobiele telefoon. Minox kan het allemaal. Afhankelijk van uw wensen kijken we samen met u wat het beste bij u past.

Opstellen jaarstukken

Elke ondernemer heeft elk jaar een vaste cyclus van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Wij verzorgen de jaarlijkse terugkerende werkzaamheden voor een vaste prijs die wij vooraf met u overeenkomen. Geen uurtje factuurtje, maar vooraf helder weten waar u aan toe bent. Helder en transparant, daar houden we van.


Begeleiding ondernemers

Iedere ondernemer (m/v) kent vele vragen bij het starten en het runnen van een bedrijf. Jewel Bedrijfsadvies heeft ruime ervaring bij het begeleiden van ondernemers. Van eenmanszaak tot (meerdere) besloten vennootschappen, niets is ons vreemd. Heeft u een snel groeiend bedrijf? Wilt u intensieve begeleiding? We denken graag met u mee.
Elke ondernemer heeft behoefte aan managementinformatie. Afhankelijk van uw wensen maken wij naast uw jaarrekening en aangiften ook prognoses, kwartaal of maandcijfers. We analyseren trends in uw onderneming en vergelijken de ontwikkelingen met uw branche. Verzorgen wij de boekhouding voor u? Dan heeft u via Minox Online altijd inzicht in uw boekhouding. Aan de hand van diverse financiële overzichten heeft u inzicht in het financiële aspect van uw onderneming.
Starters ontvangen bij ons in hun 1e jaar na inschrijving van hun onderneming een korting op onze tarieven. Samen met u maken we een plan van aanpak en maken we afspraken over de samenwerking.
Bij startende ondernemingen is onze begeleiding altijd intensief. Hiermee helpen we veel gemaakte fouten te voorkomen. Door de lagere tarieven in het eerste jaar van uw onderneming zijn de advieskosten te overzien.